Όροι Χρήσης

 

Εισαγωγή
Το ηλεκτρονικό κατάστημα karageorgosbio.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@karageorgosbio.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 26460 41481.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.karageorgosbio.gr. Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό, άλλως τεκμαίνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

Όροι χρήσης
Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:
• θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά-αληθή τους στοιχεία στις φόρμες επικοινωνίας.
• θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το www.karageorgosbio.gr.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος karageorgosbio.gr, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, καθώς η χρήση του Ιστότοπου μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγει ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

Όριο ηλικίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα karageorgosbio.gr πωλεί οινοπνευματώδη προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

Παραγγελίες

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα karageorgosbio.gr με τους εξής τρόπους:

  • Στην ιστοσελίδα του καταστήματος www.karageorgosbio.gr
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@karageorgosbio.gr
  • Τηλεφωνικώς στον αριθμό : 26460 41481

Ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να αγοράσει έως και 6 φιάλες κρασιού σε κάθε παραγγελία. Για μεγαλύτερο αριθμό φιαλών πρέπει να πραγματοποιήσει νέα παραγγελία.

Η παραγγελία με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους συνιστά αποδοχή των όρων χρήσεως του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ώρες λειτουργίας

Το karageorgosbio.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και συνεπώς προσβάσιμο όλες τις ημέρες και ώρες.

Τηλεφωνικά μπορείτε να επικοινωνείτε από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Ώρες παράδοσης

Ανάλογα με την παραγγελία, οι ώρες παράδοσης είναι από τις 11:30 π.μ έως τις 20:00 μ.μ.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα, που βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας , χωρίς χρέωση.

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τελικές, σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες αναλογούντες φόρους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα karageorgosbio.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς ειδοποίηση.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής.

Φωτογραφίες προϊόντων/παραγωγών

Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προϊόντα της ιστοσελίδας έχουν φωτογραφηθεί από επαγγελματίες φωτογράφους και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Οι φωτογραφίες των οινοποιείων, αμπελώνων, κ.λπ. χρησιμοποιούνται με την άδεια των κατόχων τους και αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία.

Τρόποι πληρωμής

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με τους εξής τρόπους:

  • Με αντικαταβολή κατά την παράδοση
  • Με πιστωτική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αποδεκτές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών είναι δεδομένη λόγω του συστήματος ασφαλείας 3D Secure της Τράπεζας Πειραιώς.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξόφλησης αυτής.

Τρόποι αποστολής/παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται από την ACS Courier.

Tα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας καθώς και την διεύθυνση αποστολής της. Υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας πριν την τελική αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη.

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα χωρίς χρέωση.

Εγγύηση ποιότητας/επιστροφές

Όλα τα προϊόντα μας φυλάσσονται, συντηρούνται και αποστέλλονται με άψογες και επαγγελματικές προδιαγραφές. Σε περίπτωση αποδεδειγμένου ελαττώματος και κατόπιν επικοινωνίας με την Εταιρεία, εντός πέντε (5) ημερών, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος, ή επιστροφή χρημάτων με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι χρηματικές συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα karageorgosbio.gr γίνονται μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (Τράπεζα Πειραιώς). Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται με ευθύνη και με τους όρους του συγκεκριμένου οργανισμού.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα karageorgosbio.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στην ιστοσελίδα www.karageorgosbio.gr συνιστά αποδοχή των όρων αυτών.

Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου

Η εταιρεία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.