Πολιτική Επιστροφών

 

Η ομάδα του www.karageorgosbio.gr, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία της στον χώρο του οίνου, εγγυάται την φύλαξη και συντήρηση των ειδών του καταλόγου του καταστήματος κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Επιπλέον, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε είδος να παραδοθεί στον πελάτη σε τέλεια κατάσταση. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος στο προϊόν ή στη συσκευασία του, ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας εντός δεκαπέντε 15 ημερών, προκειμένου να δρομολογηθεί είτε η αντικατάσταση του προϊόντος, είτε η επιστροφή των χρημάτων με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα (όχι σε μετρητά). Πλέον τούτου, το κόστος μεταφοράς των προϊόντων στην έδρα της εταιρείας το αναλαμβάνει ο πελάτης.

Τυχόν εμφάνιση σωματιδίων (ίζημα, τρυγικά άλατα, υπολειμματικά σάκχαρα) οφείλεται στην φυσική παλαίωση του κρασιού, την μέθοδο οινοποίησης και τον τρόπο φιλτραρίσματος και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ελάττωμα. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του ιζήματος συστήνεται η μετάγγιση του κρασιού σε καράφα πριν την κατανάλωσή του, χωρίς αυτή να είναι απαραίτητη.

Για τις περιπτώσεις όπου ίσως παρουσιαστεί ελάττωμα οφειλόμενο στον φελλό η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε καμία απο της παραπάνω περιπτώσεις η εταιρεία μας δεν έχει ευθύνη αποζημίωσης ή αντικατάστασης.

Σε περίπτωση που κατά την παραγγελία σας επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα ή καιρικά φαινόμενα που μπορούν να επηρεάσουν το μεταφερόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ώστε να μεταθέσουμε την αποστολή σε περίπτωση που συμφωνείτε, διαφορετικά δεν ευθυνόμαστε για την τυχόν αλλοίωση του.